top of page

3d ontwerpstudio

Uw tuin is een verlengstuk van uw interieur. Uw tuin moet ook zicht- en voelbaar zijn. De laatste trends in samenspel met u en onze ideeën geven het optimale ‘buitenleven’ gevoel en woongenot.

Een goed tuinontwerp is de fundering voor een mooi uitgebalanceerd geheel, optimaal afgestemd op uw wensen.

Tuin Ingo beschikt over een ruime eigen ontwerpstudio voorzien van de allernieuwste 3D technieken. De ontwerpen worden in een prettige ambiance gepresenteerd op groot scherm. Op deze manier ervaart u direct uw nieuwe tuin.

Oriëntatiefase
Het gehele project begint bij u en uw tuinwensen.  Op uitnodiging wordt de huidige situatie bekeken en nemen we uw wensenpakket door. Ook worden zaken zoals  ligging van het perceel,  belendingen, bodemgesteldheid en technische voorzieningen in kaart gebracht. De architect doet u een aanbieding om tot een exclusief en uniek 3D tuinontwerp te komen. Vervolgens beginnen we met het exact inmeten van uw tuin.

Ontwerpblok 1: Concept fase in 3D
Na goed overleg starten we met een concept fase. In deze fase starten we met de indeling van de ruimte. Uw wensenpakket en onze creativiteit worden hier samengesmolten. De eerste 3D belevingen worden nu al goed zichtbaar. U wordt uitgenodigd in de ontwerpstudio om het ontwerp vanuit alle hoeken uitgebreid te bezichtigen.

Ontwerpblok 2: Definitief ontwerp en uitwerking

Na ontwerpblok 1 besproken en gepresenteerd te hebben komen we gezamenlijk tot een definitief ontwerp. Vervolgens werkt de architect met zorg het ontwerp uit. U  mag dan denken aan een materialenplan, verlichtingsplan, irrigatieplan, werktekening en uiteraard het beplantingsplan.

 

Ontwerpblok 3: Virtuele presentatie
Tot slot wordt van uw unieke ontwerp bij opdracht van aanleg een virtuele film gemaakt, zo wordt de nieuwe tuin al vooraf een echte beleving en weet u wat u kunt verwachten!!
 

logo paint png.png
bottom of page