top of page

Over ons

Ontwerpstudio
Tuin Ingo beschikt over een ruime eigen ontwerpstudio met de nieuwste 3D technieken. De ontwerpen worden in een prettige ambiance gepresenteerd op groot scherm. Op deze manier ervaart u direct uw nieuwe tuin. 
Om op efficiënte wijze tot het gewenste resultaat te komen hanteert Tuin Ingo een bewezen aanpak, de zogeheten ontwerpblokken. 

Oriëntatie
Het gehele project begint bij u zelf. Het enthousiasme voor verandering van uw tuin is het belangrijkste ingrediënt. Op uitnodiging komt de architect de huidige situatie bekijken en nemen we uw wensen door. Ook worden zaken zoals perceel ligging, erfafscheidingen, directe belendingen, grondgesteldheid en huidige technische voorzieningen in kaart gebracht. Tot slot wordt de tuin gefotografeerd en opgemeten. 

Ontwerpblok 1: Conceptfase
Na goed overleg starten we met een concept-fase. In deze fase starten we met een eerste indeling van de ruimte. Uw wensenpakket en onze creativiteit worden hier samengesmolten. De eerste belevingen worden nu goed zichtbaar. U wordt uitgenodigd in de ontwerpstudio om deze conceptfase uitgebreid te bezichtigen. Een 3D presentatie waar we de belangrijke zichtlijnen laten zien. Vanuit bv uw luie stoel of de keukentafel en vanuit een vogelvlucht perspectief. 

Ontwerpblok 2: Definitief
Na de conceptfase doen we u een voorstel om het huidige plan door te zetten naar een definitieve fase. Uitwerkingen van materialenplan, verlichtingsplan, irrigatieplan en uiteraard een beplantingsplan komen aan de orde. 

Ontwerpblok 3: Virtueel
Tot slot word bij opdracht van aanleg van uw project een virtuele film gemaakt, zo word de nieuwe tuin een echte beleving!! 

Offerte 
Om een uiteindelijke opdracht te kunnen realiseren word tijdens het ontwerptraject u een offerte aangeboden. U mag denken aan een ‘a tot z’ offerte. Een compleet en overzichtelijk prijsoverzicht. 

20190517_104307[1].jpg
Logo zonder sinds 2001 tuin plus.jpg
Logo zonder sinds 2001 tuin ingo.jpg
bottom of page