top of page

Diensten

testt.jpg

Tuin ontwerpen

Een goed tuinontwerp is de fundering voor een mooi uitgebalanceerd geheel, optimaal afgestemd op uw wensen. Belangrijk is dat de stijl en karakter van het huis en interieur worden meegenomen in de ontwerpfase. Ook is de tuin is een belangrijk aspect ten aanzien van uw woongenot. Door een grote diversiteit aan materialen is het mogelijk om het optimale ‘buitenleven’ gevoel te realiseren.

Tuinkamer ontwerpen

Een Tuinkamer om in te leven…
Graag wilt u zolang mogelijk buiten zitten om optimaal te kunnen genieten. Zeker in de vroege lente en in het late najaar wanneer de tuin vaak op zijn mooist is. Bij Tuin Ingo bieden we een passende oplossing. Een overkapping voor u terras waar dan ook in de tuin, waaraan we vooral zorg en aandacht schenken aan uitstraling en comfort. Dit noemen we ‘Tuinkamers’

Hier smelten bouwkundige zaken en creativiteit samen.

Elke Tuinkamer is exclusief en door unieke 3D ontwerpen samengesteld, vooraf afgestemd op uw wensen. Tuin Ingo en Tuin Plus Hoveniers heeft met partners eigen expertise waar het gaat om bouw en constructies. Zo creëren we het optimale ‘buiten leven’ gevoel. Heerlijke lange zomeravonden genieten en wanneer de temperatuur daalt heerlijk beschut en verwarmd loungen, beschermd tegen regen en wind.

Uitwerking

Wellicht dat u kiest om uw nieuwe tuin in eigen beheer uit te voeren. Tuin Ingo is uw partner als het gaat over ingeschaalde werktekeningen voor op de werkvloer. Maar ook een uitgewerkt beplantingsplan, irrigatieplan, verlichtingsplan of een ingeschaald kabel en leidingplan behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u zorgeloos aan de slag.

Informeer naar de mogelijkheden.

Logo zonder sinds 2001 tuin ingo.jpg
Logo zonder sinds 2001 tuin plus.jpg
bottom of page